Investeşte în OAMENI !

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Login
Main menu

Conferinţa de lansare

Universitatea Hyperion din București a lansat joi, 22 mai 2014, primul proiect european dedicat în totalitate studenților Facultății de Drept - „EURO-LEX Program de practică pentru studenții jurişti”. Proiectul a fost lansat în cadrul Universității Hyperion, în Corpul B, Etajul 3, Amfiteatrul 3.2.


Lansarea grantului studențesc s-a făcută în prezența rectorului Universității Hyperion – prof. univ. dr. Sever Irin SPÂNULESCU, managerului de proiect – prof. univ. dr. Tudor AMZA, reprezentantului Asociației Europene pentru Progres – responsabil partener Laurențiu IAPORNICU, coordonatorului general de practică – conf. univ. dr. Emilian CIONGARU, dar și în prezența mai multor membri ai corpului didactic și, bineînțeles, a studenților Facultății de Drept, dornici să facă parte din acest proiect care li se adresează.

Proiectul își propune să faciliteze tranziția de la școală la viața activă prin creşterea relevanţei educaţiei universitare pentru piaţa muncii şi eficientizării stagiilor de practică pentru 400 de studenţi ai Facultăţii de Drept/Ştiinţe Juridice.


Comunicatul de lansare:

Conferința de lansare a proiectului va avea loc în data de 22 mai 2014, ora 13:00, în amfiteatrul 3.2, etaj 3, Corpul B, la Universitatea Hyperion din București (Calea Călărașilor, nr. 169, sector 3, București).

 

Persoane de contact:

Prof. univ. dr. Tudor Amza

Conf. univ. dr. Ciongaru Emilian

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.